| Elektrotechniek, verlichting & domotica Blaricum, Laren, 't Gooi, Hilversum

Offerte aanvragen | Contact | +31 (0)35 3031340

Verlichting

Verlichting vormt een essentieel onderdeel binnen iedere elektrotechnische installatie, wij kunnen u daar uitstekend mee van dienst zijn. Wenst u een enkele wandcontactdoos te laten verplaatsen, of zoekt u naar een specialist voor een compleet voedingsveld van enkele duizenden ampères? We beschikken over een gedegen vakkennis en uitgebreide praktische ervaring. We zorgen voor de verlichting die u wenst, of kunnen u adviseren op het gebied van de mogelijkheden. Uiteraard maken we voor de verlichting uitsluitend gebruik van A-merken en kunt u rekenen op een maximale besparing, in combinatie met ultiem comfort.

Verlichting van A-merken

We maken voor zowel de verdeelinrichtingen, schakelsystemen als schakelcomponenten voor uw verlichting uitsluitend gebruik van A-merken, zodat u kunt rekenen op de best mogelijke kwaliteit. We kennen de voor- en nadelen van de verschillende merken en zorgen op die manier voor hoogwaardige verlichting binnen bijvoorbeeld uw bedrijf, winkel, kantoor of woning. Uiteraard beschikken we over een officiële certificering, om zowel inspecties als keuringen uit te kunnen voeren op het gebied van verlichting. Dit helpt ons daarnaast om optimaal veilig te werken en te zorgen voor een maximale continuïteit van uw installatie(s).

Besparen ondanks maximaal comfort

Verlichting biedt diverse mogelijkheden tot besparen, zonder dat dit aan de andere kant betekent dat u comfort dient in te leveren. We kunnen u helpen zuiniger om te gaan met een bestaande verlichtingsinstallatie, of u adviseren over het gebied van de meest actuele technieken. Denkt u na over LED-verlichting en bent u benieuwd naar de terugverdientijd van uw investering, of zoekt u naar de meest geavanceerde technieken op dit gebied? We zijn als installateur uitstekend op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen de markt, op het gebied van kleurweergave en bijvoorbeeld energiebesparing.

Wilt u meer weten over verlichting, of specifiek over energie besparen? Neem vrijblijvend contact met ons op, we vertellen er graag meer over.