| Elektrotechniek, verlichting & domotica Blaricum, Laren, 't Gooi, Hilversum

Offerte aanvragen | Contact | +31 (0)35 3031340

Domotica

Domotica zorgt voor huisautomatisering, of automatisering binnen uw bedrijfsomgeving. Domotica vormt een verzamelnaam voor tal van verschillende technologieën en diensten, die we op effectieve wijze voor u kunnen verzamelen. U kunt de techniek en toepassingen vanuit een centrale plaats bedienen, bijvoorbeeld op een touchscreen of een mobiel apparaat. U wint zowel esthetisch als technisch, waardoor domotica van grote toegevoegde waarde is binnen verschillende omgevingen. Zoekt u naar een specialist in domotica, die u zowel kan adviseren als u van dienst kan zijn bij de daadwerkelijke implementatie?

Domotica voor bedieningsgemak en comfort

Domotica in huis of binnen uw kantooromgeving zorgt voor de combinatie van bedieningsgemak en comfort. Voor de bediening kunt u gebruik maken van reguliere wandzenders, afstandsbedieningen, een touchscreen, uw PC of een mobiel apparaat als een iPad of smartphone. Uiteraard integreren we deze mogelijkheden in een domotica-systeem dat u eenvoudig kunt bedienen, zodat u kunt profiteren van het maximale comfort. Daarnaast draagt domotica op een krachtige wijze bij aan uw duurzaamheid, u heeft immers de mogelijkheid om optimaal efficiënt met bijvoorbeeld de verlichting en andere elektrische apparatuur om te gaan, zodat u deze alleen gebruikt wanneer u deze daadwerkelijk nodig heeft.

Complete domotica door de specialist

We kunnen de aanleg van domotica volledig voor u uit handen nemen, of u adviseren op het gebied van de mogelijkheden en technische implementatie. We kunnen onder andere zorgen voor de integratie van zonwering, verlichting, ventilatie, verwarming, beveiliging, watercontrole, het energiebeheer, uw communicatie en/of consumentenelektronica. Dit betekent dat u tal van apparaten en voorzieningen vanaf een centrale plaats kunt bedienen.

Wilt u meer weten over domotica, of over de wijze waarop we u daarmee van dienst kunnen zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij horen graag van u.

Comments are closed.