| Elektrotechniek, verlichting & domotica Blaricum, Laren, 't Gooi, Hilversum

Offerte aanvragen | Contact | +31 (0)35 3031340

Elektrotechnische installaties

RDM Techniek kan u uitstekend van dienst zijn met elektrotechnische installaties, we richten ons zowel op onderhoud en renovatiebouw, als nieuwbouw. We werken aan laagspanningsinstallaties en kunnen u bijvoorbeeld van dienst zijn met het verplaatsen of vervangen van wandcontactdozen, net als het installeren van een netwerk en uw CAI-aansluitingen, of het ontwerpen van de elektrotechnische installatie. Onze veelzijdigheid maakt ons op het gebied van elektrotechniek uw ideale partner, altijd gebaseerd op een goede theoretische kennis en uitgebreide ervaring vanuit de praktijk.

Onderhoud en renovatie van installaties

We richten ons onder andere op het onderhoud van elektrotechnische installaties. We kunnen u van dienst zijn in zowel woningen als bijvoorbeeld kantoorruimtes, voor het vervangen en verplaatsen van wandcontactdozen of het creƫren van aansluitpunten of spotverlichting. Heeft u te maken met storingen binnen een elektrotechnische installatie? Ook daarvoor hebben we de juiste oplossing in huis. Bovendien werken we aan de renovatie van elektrotechnische installaties, waardoor we uw bestaande woning of bedrijfspand volledig kunnen aanpassen aan de hedendaagse technieken. We adviseren u over de verschillende mogelijkheden en kunnen vervolgens bijvoorbeeld de verlichting en elektriciteit opnieuw voor u aanleggen.

Elektrotechnische installaties in nieuwbouw

Denkt u na over nieuwbouw, bijvoorbeeld op een kavel dat u onlangs heeft aangekocht? We kunnen u van dienst zijn met elektrotechnische installaties voor zowel de woning- als utiliteitsbouw en denken graag met u mee over de inhoudelijke elementen van deze installatie.

Heeft u specifieke wensen op het gebied van elektrotechniek, of zoekt u naar een specialist die handvatten biedt bij uw algemene doelstelling? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u graag meer over uw elektrotechnische installatie en de mogelijkheden.

Comments are closed.