| Elektrotechniek, verlichting & domotica Blaricum, Laren, 't Gooi, Hilversum

Offerte aanvragen | Contact | +31 (0)35 3031340

Service & onderhoud

Zoekt u naar een specialist in elektrotechniek die u van dienst kan zijn met de service en het onderhoud, van uw technische installatie of specifieke toepassingen? Maakt u gebruik van domotica, geavanceerde verlichting of wellicht een compleet datanetwerk? Wij kunnen u van dienst zijn bij storingen, zorgen voor het onderhoud of u adviseren over de huidige technische mogelijkheden in relatie tot uw systeem. Op die manier krijgt u een goed beeld van uw huidige technische installatie, of kunnen we direct een storing verhelpen zodat u weer vlot verder kunt werken.

Snelle onderhouds- en servicedienst

Uiteraard zorgen we voor een snelle onderhouds- en servicedienst, om u zo vlot mogelijk van dienst te kunnen zijn. U kunt ons tijdens uitgebreide openingstijden bereiken, een van onze monteurs probeert vervolgens het probleem of de wens in kaart te brengen. We ondernemen direct actie en komen bij u langs om de storing te verhelpen, of adviseren u over de maatregelen die u mogelijk zelf kunt nemen. Op die manier is service en onderhoud bij ons in goede handen. Daarnaast kunnen we u uitstekend periodiek van dienst zijn met het onderhoud van uw elektrotechnische installatie, zodat u daar gedurende het jaar zo min mogelijk omkijken naar heeft.

Analyse en advies

We zorgen voor een grondige analyse van uw systeem en de conditie hiervan, of brengen u advies uit met betrekking tot de huidige technologische mogelijkheden. Kunt u het systeem uitbreiden met nieuwe handige toepassingen, of is er een vervangend systeem beschikbaar dat beter dienst doet? Wij gaan uit van uw specifieke wensen en beoordelen op basis daarvan uw huidige installatie, de technische staat of het onderhoudsverleden. Op die manier kunnen we u goed van dienst zijn met service en onderhoud, op het gebied van elektrotechniek.

Wilt u meer weten over service en onderhoud, of zoekt u direct ondersteuning bij een storing? Neem contact met ons op, dan komen we zo snel mogelijk in actie.