| Elektrotechniek, verlichting & domotica Blaricum, Laren, 't Gooi, Hilversum

Offerte aanvragen | Contact | +31 (0)35 3031340

Datanetwerken en communicatie

1258691_cablesMaakt u gebruik van een uitgebreid datanetwerk, of wilt u de communicatie tussen diverse computers op professionele wijze vormgeven? We kunnen u van dienst zijn met zowel draadloze als bekabelde oplossingen, afhankelijk van uw wensen en de eisen die u stelt aan de betrouwbaarheid. We kunnen een compleet datanetwerk voor u ontwerpen en implementeren, of u adviseren op het gebied van draadloze communicatie. We zorgen er als elektrotechnisch installateur voor dat u optimaal gebruik kunt maken van de technologische infrastructuur die u heeft staan of die u wilt gaan gebruiken.

CAT5 of CAT6 twisted pair bekabeling

In veel van de gevallen voeren we de datanetwerken uit met CAT5 of CAT6 twisted pair bekabeling. Dit zijn type bekabelingen die zorgen voor een hoge mate van betrouwbaarheid, in combinatie met een hoge capaciteit om de data binnen uw netwerk op een vlotte wijze te kunnen verwerken. Heeft u al een beeld van de omvang van het systeem dat u wenst, of zoekt u naar een elektrotechnicus die u daar meer over kan vertellen en over kan adviseren?

Bestaande en nieuwe datanetwerken

Heeft u op dit moment een datanetwerk en valt het bereik tegen, of heeft u het idee dat de capaciteit niet langer aansluit bij uw specifieke wensen? Wij kunnen uw huidige datanetwerk en de communicatie tussen uw apparatuur analyseren en beoordelen, om u op basis daarvan te adviseren. We kunnen het huidige systeem uitbreiden, of u van dienst zijn met een compleet nieuw datanetwerk. Wij beschikken over de technische kennis om u hierover te adviseren, de installatie te ontwerpen en implementeren en deze vervolgens voor u te onderhouden.

Wilt u meer weten over datanetwerken en communicatie of de specifieke oplossingen waarvoor we kunnen zorgen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij horen graag van u.