| Elektrotechniek, verlichting & domotica Blaricum, Laren, 't Gooi, Hilversum

Offerte aanvragen | Contact | +31 (0)35 3031340

Brand & beveiliging

Actuele normen stellen hoge eisen aan bijvoorbeeld de veiligheid in gebouwen met een publieke functie, of locaties voor bijeenkomsten. Met name de ontruiming van een gebouw combineert een stuk brandbeveiliging met overige beveiliging. Een brandmeldinstallatie detecteert rook of hitte, of kan op basis van een handmelder leiden tot een ontruimingsactie. Wij kennen de voorschriften op dit gebied en kunnen u uitstekend adviseren op het gebied van brand en beveiliging, of u van dienst zijn met de daadwerkelijke implementatie van de systemen.

Brandmeldbeveiliging

Zoekt u naar een systeem op het gebied van brandmeldbeveiliging, of bent u benieuwd waar uw locatie aan dient te voldoen? Het is van belang om eventueel brandgevaar in een zo vroeg mogelijk stadium te herkennen, door middel van specifieke detectoren. Dit helpt om de brandhaard onder controle te krijgen en bijvoorbeeld aanwezige klanten, bezoekers of medewerkers tijdig in veiligheid te brengen. We beschikken over een NCP-certificering, waardoor we u oplossingsgericht van dienst kunnen zijn met het ontwerp en de realisatie van een brandbeveiligingsinstallatie.

Inbraakbeveiliging en toegangscontrole

Op het gebied van brand en beveiliging denken we daarnaast graag met u mee over veiligheid in en rondom uw locatie. Wenst u gebruik te maken van een inbraakdetectiesysteem met camerabewaking, of heeft u aan de andere kant voldoende een detectoren die een stil alarm doorschakelen naar uw mobiele telefoon? We kunnen communicatie richting de meldkamer verzorgen, of u adviseren op het gebied van de verschillende mogelijkheden. Bovendien kunnen we u uitstekend van dienst zijn met bijvoorbeeld toegangscontrole, zodat u grip krijgt op de toegang van medewerkers, klanten en bezoekers.

Wenst u meer informatie te ontvangen op het gebied van brand en beveiliging, of zoekt u naar een elektrotechnisch installateur die u van dienst kan zijn met de implementatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.